Onze klanten aan het woord

Je moet ons niet alleen op ons woord geloven als we zeggen dat we al jarenlang expert en trendsetter in bikefitting en fietspositionering zijn. Onze klanten vertellen graag zelf over hun ervaring met Bike Power.

Op 12 april een bikefit laten uitvoeren bij Bike Power. Tim is een aangename persoon zowel zijn vrouw die mij enkele keren aan te telefoon heeft gehad en mij zeer vriendelijk en rustig te woord stond. Je voelt duidelijk verschil als je op de testfiets plaatsneemt en Tim enkele veranderingen doet. Alvast bedankt Tim en Ellen

Aangenaam verrast door de professionele aanpak, deskundig advies en aangename omgang. Verder was het ook zeer zinvol πŸ˜‰ Echt een aanrader dus!

Schoenen en steunzolen gekocht met advies. Erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Zeer tevreden met het resultaat! Aanrader!!!!

Ik heb brede voeten en heb daardoor altijd tintelende voeten bij langdurig fietsen met mijn huidige fietsschoenen. Bike power heeft een ruime keuze uit schoenen die hiervoor geschikt zijn in alle lengte maten en breedte. Ze nemen hun tijd om voor jou de geschikte fietsschoen te vinden!

Super Bikefit en super service. Het was mijn eerste bikefit in de 7 jaar dat ik fiets. Ik kan alleen maar aanraden niet zo lang te wachten. Voor mij is het alvast een grote stap vooruit. Zowel bikefit, schoenplaatjes en inlegzolen werden aangepast door Tim. Ik ga zeker terug om het geheel verder af te werken. Eerste ritten na de bitefit voelden veel beter aan. Tim en Ellen zijn een topteam.

Op bikefit geweest bij Tim ifv aankoop nieuwe koersfiets. Heel deskunding en professional advies, een hele leuke ervaring. In mijn ogen een must voor iedereen wie een nieuwe fiets koopt en daar tegenwoordig toch heel veel geld voor moet neertellen. Met een bikefit hebt ge toch extra zekerheid dat ge iets koopt wat bij uw lichaam past.

Zeer hartige ontvangst, lekkere cappuccino als starter. Professionele aanpak. Grootste probleem was vooral schoenplaatjes en voetstabiliteit . Na aanpassen en uitvullen van schoenplaatjes veel stabieler op zadel. Veel beter trapgevoel. Zeker een aanrader !

Vriendelijk luisteren naar je fietsprobleem en vertrekken van deze basis. Van hieruit werken ze aan je positie. Hele verandering maar heb er vertrouwen in. Zou het zeker aan vrienden aanbevelen.

Service is altijd top en wat een mooie infrastructuur. Kan een bezoek bij Tim en Ellen aan iedereen aanraden als je op topniveau wilt geholpen worden.

Professioneel geholpen, verlost van zadelpijn en foutieve zithouding. Nu kan ik heel gericht mijn fietsen selecteren. Behulpzaam, nemen de tijd om alles goed uit te leggen en waarom bepaalde zaken niet goed of net wel goed zijn. Top service.

Na een bikefitting in de zomer van 2021, waarbij Tim me van een groot deel van mijn kniepijn heeft verlost, is het probleem aan de knieën opnieuw lichtjes gaan opspelen in het voorjaar van 2022. Net zoals beloofd bij de bikefitting kan ik kostenloos terug komen om het een en ander bij te stellen. Tim bekijkt het probleem grondig en luistert goed naar mijn inbreng. Tim zoekt naar een effectieve oplossing zonder je snel of onnodig op grote kosten te jagen. Is het probleem nog niet verholpen, dan mag je gewoon terug gaan. Na de bikefitting krijg je dus een volledig jaar waar voor je geld.

Op en top professioneel. Wat een verschil na het opmeten en afstellen van je fiets. Elk detail is belangrijk en maakt het verschil. Niks is Tim teveel. Tim neemt meer als voldoende tijd om je te helpen. Ook betreft schoen advies is het een meerwaarde. Winter fietsschoenen gekocht, topkwaliteit !! Vriendelijke en gemoedelijke ontvangst. Een aanrader voor elke fietsliefhebber. πŸ‘Œ

Zeer professioneel, neemt absoluut de tijd en moeite om je perfect op de fiets te krijgen. Na heel lang sukkelen eindelijk nog eens een rit pijnvrij kunnen rijden. Heel erg bedankt !

Als je een echte topklasse bikefitter zoekt die alles tot in de perfectie nakijkt en aanpast, moet je bij Tim en Ellen zijn! Tim doet er alles aan om de oorzaak van de pijn te achterhalen. Ook na de bikefit kan je nog steeds bij hen terecht met je vragen. Nu heb ik het perfecte gevoel van balans en kracht op de fiets. De kennis van Tim over het functioneren van het menselijk lichaam op een fiets is gewoonweg indrukwekkend. De passie druipt er dan ook nog eens vanaf. Twijfel je omdat je ver woont, niet twijfelen! Bij Bikepower zal je altijd buitengaan met de beste positie voor jou!

Zoals altijd een fijn en vriendelijk ontvangst. Herinneringen ophalen van vroeger toen we nog samen competitie reden . Wederom na afstellen van de fiets en na het uitproberen een veel beter gevoel en bovendien zijn de klachten van voor de bikefit verdwenen en heb ik een nog beter gevoel op de fiets πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ». Thanks Tim & Ellen en nog veel bikefit plezier in je nieuwe mancave ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Er wordt geluisterd naar het probleem en verschillende oplossingen gezocht.

Zelf ben ik al op meerdere plaatsen voor een Bikefit geweest. Maar steeds bleef ik met het gevoel zitten dat ik niet stabiel op mijn fiets zat. Tijdens iedere stap van de bikefit bij Tim (Bike Power) voelde ik de stabiliteit toenemen met als eindresultaat een definitieve stabiele houding. Bij Tim krijg je een bikefit die niet op hoeken of de uitkomst van een computer programma gebaseerd is, maar een fit op jou lichaam. Sommigen zullen de prijs misschien aan de hoge kant vinden maar geloof me, beter 1 maal dit geld uitgeven en een kwalitatieve bikefit krijgen dan meerdere goedkope bikefits moeten laten uitvoeren omdat je houding toch nog niet goed aanvoelt of dat je dit geld moet uitgeven aan een kinesist om blessures op te lossen die je opgelopen hebt door een slechte houding op de fiets. Laat de kosten je dus niet tegenhouden, kwaliteit kost nu eenmaal soms wat meer...

Na langdurige klachten over pijnlijke voeten tijdens het fietsen op warme dagen, eens op bezoek gegaan bij Bike Power. Na grondige analyse van de voeten kwamen al snel tot de vaststelling dat schoenen niet correct (te smal) waren en dat de plaatjes verkeerd stonden. Dan verschillende modellen getest en uiteindelijk de juiste schoen gevonden. Vervolgens werd de juiste locatie voor de plaatjes opgemeten en geïnstalleerd. Een zeer leerrijk bezoek met hopelijk het gewenst resultaat. Tim zorgt voor een vriendelijke ontvangst, grondige analyse en de perfecte fit van je schoen.

Goed geholpen door Tim om passende schoenen te vinden. Hiervoor fietste ik al jaren rond met schoenen die bij een lagere rit zorgde voor pijnlijke voeten en slapende tenen. Met het nieuwe paar schoenen ondertussen de eerste ritjes en uren pijnvrij kunnen fietsen. En ook hartelijk dank voor de lekkere espresso tijdens en na de shoefitting.

Een plaats waar je echt goed op je fiets wordt gezet! Top opvolging! één van de witte raven van de bike fitting! En problemen met je schoenen (pijn aan de voeten) lossen ze ook op! een echte aanrader...

Tim kwam op mij over als zeer deskundig en kijkt naar het totale plaatje. GEEN computer afgestelde eenheidsworst, nee Tim kijkt naar de persoon en niet naar de cijfertjes. Via verschillende testen en aanpassingen wordt het lichaam in balans gebracht, dat is direct ter plaatse merkbaar en mijn mond viel open van verbazing. Nu, enkele ritten na mijn bike fit durf ik te zeggen, dat ik niet alleen comfortabeler zit maar ook wat extra watts gevonden heb bij een lagere hartslag. Hartelijk dank Tim & Ellen

Perfect geholpen om een nieuw aangekochte fiets af te stellen. De fiets was afgeleverd met de mededeling "alles is op maat afgesteld". Conclusie van Tim: zadel te laag, zadel te ver naar achteren, stuur te hoog en het stuur was teveel gekanteld. Vandaag de eerste rit gemaakt en de fiets zit als gegoten! De zoveelste positieve ervaring. Een aanrader dus.

Had bij het fietsen al een hele tijd pijn in de rechterknie. Na een vriendelijk telefonisch contact met Ellen kon ik er al snel terecht. Werd ontvangen door Tim, wat me direct op viel was een relaxte sfeer. Bij het fietsen op mijn eigen fiets op de rollen zag Tim direct enkele dingen die er mis waren. Aan mijn techniek en aan de afstelling van mijn fiets. Na een simpele test was Tim tot de conclusie gekomen dat ik een onbalans had. Deze onbalans is opgelost door een aangepaste steunzool. Heeft dan ook wat kleine afstellingen gedaan aan mijn fiets (stuur en zadel). Ongelooflijk hoe je na zulke kleine aanpassingen je al direct beter voelt op je fiets. Tim weet echt wel waarover hij het heeft. Een groot voordeel is dat je er ook terecht kan met je mtb, ook als je met flat pedals rijdt. Nog een groot voordeel is dat Tim en Ellen zelf fiets freaks zijnπŸ˜ƒ. Daarom raad ik Bike Power zeker aan. Bedankt Tim en Ellen!

Na een zoektocht op internet en het lezen van veel recensies over de verschillende mogelijkheden en methodes van bikefitting, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Tim Dejonghe.

Tim is een man met passie voor zo’n vak. Het mooie aan zijn werkmethode is dat hij bij de fit eerst zijn eigen waarneming doet - hoe zit je op de fiets - en pas daarna de cijfers van de Fit-Bike bekijkt om te zien of die zijn analyse ondersteunt. Bij Tim is het geen ‘lopendebandwerk’ maar ‘werk-op-maat’. Na de bikefit merk je gelijk verschil en was er - naast een prettige zithouding - ook minder krachtverlies bij het fietsen. Een mooie extra bonus.

Op basis van de registratie van mijn fietspositie heeft Tim ook meegedacht en geadviseerd welke fiets - van de vier verschillende fietsen die ik op het oog had - het beste bij mijn lichaam past.

Inmiddels heb ik ook mijn ideale fiets aangeschaft en ben ik gelijk weer langsgereden om Tim de fiets af te laten stellen. Nu al vele kilometers verder kan ik alleen maar zeggen dat het de anderhalf uur reizen vanuit Nederland meer dan waard is!

Heel professioneel, niet zomaar een bikefit ! Er word tijd genomen om de problemen aan te pakken vooraleer zomaar de fiets juist te zetten !

Top service, lekkere koffie en heel vriendelijke onthaal

Heel erg fijn geholpen door Tim. Aanrader ! Meteen een merkbaar verschil op de fiets. Stap voor stap wordt bekeken waar er verbeteringen mogelijk zijn, mét duidelijke uitleg.

Na een aantal bikefittings reeds achter de rug te hebben, echter zonder het gewenste resultaat, kwamen we bij Tim en Ellen van Bike Power terecht.

We voelden ons direct zeer welkom: onze klachten werden met heel veel geduld en professionalisme aangepakt. Geen enkel detail laat Tim links liggen, en geen enkele moeite is te veel om allerlei opties te testen. Tim werkt volgens het principe van Steve Hogg, en heeft een zeer diepgaande kennis van (voeten)stabiliteit, waardoor ons gevoel op de fiets enorm verbeterd werd. We zijn beiden geen makkelijke “cases" geweest om goed te krijgen op de fiets, maar toch rijden wij nu met veel meer comfort en plezier rond.

Een echte aanrader, dankjewel Tim & Ellen!

Super tevreden van de ontvangst, uitleg en opmeting door Tim. Dankzij hem weet ik nu perfect welke fiets geschikt is voor mij. Z´n geld meer dan waard. Dankjewel!!

Zeer goede ondersteuning en begeleiding voor het vinden van de juiste schoenen! Aanrader!!

Nieuw aangekochte race schoenen voelden na een 1ste rit te groot aan. Tim heeft deze zonder problemen geruild tegen een half maatje kleiner. Schoenplaatjes werden tevens aangepast.

Omdat het zadel bij de 1ste bikefit niet meer verder naar voor kon geplaatst worden diende er ook nog een nieuw aangekochte zadelpen gemonteerd te worden. De positie van het zadel werd eveneens gecorrigeerd. Merci Tim.

Heel leuke en succesvolle ervaring bij Tim. Ik zat niet comfortabel op de fiets en had vaak last van blaasontsteking na het fietsen. Na een paar keer zonder resultaat van zadel en zadelpositie te veranderen, hield ik het uiteindelijk voor bekeken. De zin en de vraag van vrienden om weer te fietsen won het dan toch uiteindelijk maar zo had ik mezelf beloofd, niet zonder eerst een bikefitting te laten doen. En dat was een schot in de roos! De bikefitting verliep heel gemoedelijk, zonder enige tijdsdruk en heel professioneel. Na het aanpassen van mijn fiets en zadel, het aanmeten van schoenzolen die ook aangepast werden om het verschil in beenlengte en voetgrootte weg te werken, zijn de klachten helemaal verdwenen en fiets ik weer vrolijk rond. Bedankt Tim!

Ik wist niet dat er zoveel verschil zat op bikefitters.

Ik dacht dat mijn houding op de fiets en positie van mijn schoenplaatjes perfect waren. Tot ik bij Tim kwam. Na enkele oefeningen en tests gingen mijn ogen direct open. Ik heb nog nooit niet zoveel stabiliteit gevoeld als nu. Mijn lichaam "werkt niet meer tegen". Merci Tim, je hebt er weer een vaste klant bij!

Vriendelijke en professionele ondersteuning, ook voor zij die hun hobby op een degelijke manier willen beoefenen! En dankzij het aanbod van Lake Cycling schoenen hebben ze natuurlijk een streepje voor :-)!

Na de heel fijne ontvangst, werd mijn racefiets volledig op mijn juiste maten aangepast. dit ging heel vlot en professioneel. Na enkele testritten ben ik ervan overtuigd dat mijn kracht op de bij de pedalen gelijkmatig en ook versterkt is geworden.. Mijn druk op de pols en de nek is ook minder.. Hierdoor wordt het dagelijkse fietsen nog aangenamer heel veel dank aan Tim en Ellen voor zoveel professionele zorgen. Dit is voor elke recreant en professionele fietser de ideale oplossing. François

Wat een service en professionalisme! Fijn onthaal met een lekker kopje koffie! En terwijl je wacht op je fietsschoenen kan je genieten van de mooie kunst die de vrouw des huizes gemaakt heeft! Tim staat je bij met raad en daad. Meteen mijn schoenen op de meest functionele stand afgesteld! Iedereen naar daar als je op de best mogelijke manier op je fiets wilt zitten met de beste schoenen in het segment! Hier kom ik gegarandeerd terug!!! Bedankt Tim en Ellen voor het welkom en service!

Een aanrader voor elke fiets liefhebber.

I visited BikePower in June 2021 after struggling with left knee pain for more than a year. Having visited a couple of bikefitters before and kinda desperated I started reading about Steve Hogg's unique methods and I planned a visit to Tim's for an assesment.

Tim adjusted lots of things and I was amazed with the foot correction methods I had read before in Steve Hogg's webpage. I have to say that I'm now cycling with less pain than when I got there, but still having lots of difficulties to ride confortably... Anyway, I must be a really weird case and I think Tim made a good work with me, even if the bikefit was not as useful for me as I had expected...

Service et efficacité impeccables! Tout d'abord, Tim vous accueille dans son magnifique studio, avec un petit café et dans la langue de votre choix. La méthode utilisée par Tim et mise au point par Steve Hogg a toujours fait ses preuves avec moi. Aussi, Tim a une approche très pragmatique et ne pousse pas aux changements qui ne sont pas indispensables. Je suis très heureux d'avoir fait le déplacement depuis Luxembourg pour le voir. Finalement, le système de reservation est tres clair et facile d'utilisation, d'autant plus qu'un simple coup de fil permet de régler certaines interrogations possibles. Que demander de mieux?

Goede ontvangst, incl. koffie. Zeer vriendelijke en vooral professionele aanpak. De sessie duurde zo’n 2 uur en Tim heeft een oog voor elk klein detail. De gegevens na de aanpassingen worden visueel weergegeven op het grote scherm, zodat je telkens de verbeteringen kan monitoren. Ik sukkel al een tijdje met knieproblemen en hoop dat de bikefit deze mee zal verhelpen. Voor de afstelling van de schoenplaatjes wordt ruim de tijd genomen. Een korter crankstel werd geadviseerd voor een hogere cadans en minder belasting op het kniegewricht en de onderrug. Zeer benieuwd naar de komende kilometers! Keep up the good work! πŸ‘πŸ»

beste Tim en Ellen, Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de erg goede koffie. Het bezoek was de lange rit wel waard. Ik weet zeker dat ik veel plezier ga beleven aan mijn nieuwe fietsschoenen van Lake. De CX241 paste perfect bij mijn brede voet en hoge wreef. Als ik volgend jaar mijn nieuwe fiets binnen heb, neem ik misschien nog wel even contact op voor de bike fit basis afspraak. Weet ik zeker dat ik straks goed op mijn fiets zit en dat de plaatjes onder de schoenen goed zijn afgesteld. vriendelijke groet uit Chaam François Schonck

Controle inlegzooltjes en schoenplaatjes laten kopiëren op nieuwe schoenen vandaag. Tim staat klaar met raad en daad en denkt mee om alles optimaal af te stellen. Topservice!

18 Jaar geleden had ik een ongeval met blijvend rugletsel, waar ik vooral in de winter last van heb, of ook tijdens langere en/of zwaardere mtb-ritten. Dat resulteert dan echt in uitstralingspijn over mijn bovenbeen, soms zelfs tot op mijn scheenbeen. Maar nu kan ik gelukkig resulteerde zeggen πŸ˜ƒ

Een goede vriend had me Bike Power aangeraden omdat hij er zelf zo goed mee geholpen was. Dus maar es gemaild om mijn geval uit te leggen. Snel en duidelijk antwoord gekregen van Ellen, en vervolgens een afspraak gemaakt.

Daar had Tim al even snel in de gaten hoe en waar er moest bijgesteld worden; schoenplaatje beetje verschuiven, zolen op de juiste plaats beetje aanpassen (links en rechts verschillend), fietspositie wat bijregelen...

In millimeters uitgedrukt kleine verschillen, maar het gevoel op de fiets was dadelijk merkbaar...

Ik heb nu twee langere ritten gravel/asfalt in de benen, en een leuke maar pittige halve dag @Trail Center Spa (26km met 1017hms), en dit voor het eerst in 10 jaar mountainbiken zónder rugpijn en uitstralingspijn..!

Ik hoef je niet te vertellen hoe blij ik daarmee ben. Dit maakt écht een verschil in de beleving van mijn MTB-ritten...

Dus dankjewel Tim & Ellen !

En ik kan iedereen die ergens last van heeft op de fiets (zelfs al denk je zoals ik, dat daar weinig tot niets kan aan gedaan worden) een bezoek aan Bike Power aanraden. You might (will) be surprised πŸ˜πŸ‘Š

Beste service van het hoogste niveau!!!! Aanrader voor iedereen die een bikefitter zoekt.!!!!

Heel professionele hulp en dat op een klantvriendelijke manier...

Na enkele kilometers op mijn koersfiets ervaarde ik telkens slapende voeten, knie- en rugpijn. Een spondylodese en 3 nieuwe hernia's leken dan ook het einde van mijn recreatieve fietscarrière te worden. Ik overwoog toch nog één keer het fietsen een kans te geven en ging langs bij Bike Power. Eerlijk gezegd stapte ik binnen met weinig hoop op verbetering. De manier waarop ik buitenstapte, kan u onderaan deze review lezen 😊

Na de hartelijke ontvangst van Ellen begon Tim aan de analyse van de houding op mijn fiets. Die leek compleet fout te zitten. Meteen kon Tim zeggen waar er verbetering mogelijk was en werden deze details op mijn stalen ros overgebracht. Stuur, zadel, crank én fietsschoenen kregen soms de miniemste aanpassingen maar voelden direct aan als een wereld van verschil.

Je ervaart meteen dat Tim tonnen ervaring bezit en die vuurt hij graag op je af om het perfecte resultaat te bekomen. Ik stapte binnen met een klein hartje, maar kwam weer buiten met superveel zin om de fiets op te kruipen. Pijnloos fietsen, met de meest efficiënte krachtoverbrenging op mijn trappers én zonder roofbouw te plegen op mijn lichaam... het kan weer dankzij Bike Power!

Bedankt Ellen en Tim, mij zien jullie zeker in de toekomst terug!

Perfecte uitleg hoe, wat en waarom. Meteen groot verschil met vorige afstelling. Professionele mensen! Top!

Goede service, snel en efficiënt :-)

Zoals gewoonlijk weeral Super geholpen door Tim. Ook weer wat tips mee naar huis genomen πŸ‘πŸ» Heerlijke kopje koffie en een nat glas water πŸ˜πŸ‘ŒπŸ» TOPSERVICE !!!

Zeer vriendelijke en vlotte ontvangst door Tim! Dankzij hem, zijn een aantal dingen die ik nog in mijn hoofd had van een vorige bikefit uitgelegd en veranderd dmv zijn kennis. Ook kan ik met alle duidelijke informatie mijn nieuwe fiets gaan zoeken en samenstellen!

Super tevreden, heel vriendeijk, altijd beschikbaar en zoeken mee naar oplossingen

Echt een aanrader voor de fiets liefhebbers

Hartelijk ontvangst, onmiddelijk gezellig , degelijke uitleg wat er ging gebeuren en de reden waarom. Deskundige uitleg, hoe meer vragen hoe liever Tim het heeft, deelt graag z'n expertiese. Echt oplossings gericht onderzoek en aanpassingen indien nodig , met de nodige uitleg. TOP die TOPPER, bedankt Tim, je straalt echt vertrouwen uit. Straks testen en ben benieuwd naar de positieve invloed van de aanpassingen. Doe zo verder!! En aanrader vats en zeker.

Beste Tim, Op aanraden van mijn vrouw en Steven Peeters, maar met enig scepticisme van mijn kant, kwam ik bij U voor een Bikefitting. Ik had enkele fysieke klachten. De testen wezen uit dat mijn zadel niet geschikt was, ik was dringend toe aan steunzolen en mijn schoenplaatjes stonden verkeerd afgesteld. Ik was werkelijk onder de indruk van de aanwezige meetinstrumenten om mijn kwaaltjes te achterhalen. Met de nodige kennis van zaken kreeg ik van U een onderbouwde uitleg. Ook het onthaal en de geboden service is top. Ik kan Uw service aan iedereen aanbevelen.

Ben zeer tevreden van de service. Het lijkt in eerste instantie wat duurder, maar als je een wat moeilijker probleem hebt, blijft Tim zoeken naar een oplossing! Ook Ellen is zeer behulpzaam en vriendelijk. Bovendien zeer goede fietsschoenen te verkrijgen! TOP!!

3 jaar geleden ben ik beginnen met mountainbike. Steeds had ik last van zadelpijn, ik dacht dat dit erbij hoorde.. Tijdens de bike fitting heeft Tim mijn fiets aangepast sindsdien fiets ik zonder pijn :-D en dit zonder dat ik een ander zadel moest kopen. Ondertussen werden ook mijn schoenplaatjes correct gezet om de druk op mijn knieën te verminderen. Ik ben een tevreden klant, bedankt Tim en Ellen!

Alles start met een welkom gevoel in hun prachtige ruimte. Tim gaat stap-gewijs te werk en vraagt ook telkens of je open staat voor de verschillende stappen. Op deze manier verloopt de bike-fitting en schoen-fitting zo geleidelijk aan waardoor ook je ook telkens gemakkelijk kunt aangeven of iets beter of minder aanvoelt. Kortom er wordt niet alleen gekeken naar de cijfers maar vooral naar de persoon en hoe het lichaam reageert op de veranderingen. Knap werk! En ook een dikke pluim aan de kunstenares die de ruimte mooi heeft aangekleed!

Zeer tevreden van Tim en Ellen hún professioneel advies en service. Ná bikefitting en schoenaanpassingen nooit meer last gehad van pijn in voeten na lange rit. Zeker een bezoek waard als je ergens (of nergens ) last hebt op de fiets.

Vanaf de eerste seconde voelde ik me zo welkom. Na een volledige #lichaamsmeting waren mijn voeten aan de beurt. Ik werd op een aanpasbare fiets geplaatst die verbonden was met een computer. Er werd eerst gekeken hoe ik op de fiets reed en welk wattage ik had. De fiets werd op mijn #lichaamsmeting afgesteld en tijdens heel deze procedure werden er met allerlei professionele meettoestellen zolen naar mijn voeten gemaakt. In de voorbije jaren heb ik al vaak te maken gehad met ganganalyses, verschillende soorten steunzolen. Maar deze professionele aanpak heb ik nog nooit gekregen. Bij elke punt kreeg ik al de nodige uitleg in duidelijke taal. Ik ben naar buiten gegaan met veel moed en opgeheven hoofd, want door de aanpassingen was het resultaat dat ik heel wat wattage omhoog was gegaan en ik voelde me beter zitten op de #fiets, waardoor het minder energie vroeg. Dus als je het aan mij vraagt: Ik heb er zin in om dit op de weg te testen. volg mijn pagina #Compostellaroute2021 zodat je op de hoogte blijft van de resultaten. Waarom ben ik hier nu aan begonnen: Jaren geleden is mijn man bij #BikePower terecht gekomen omdat hij last had na lang fietsen op zijn #koersfiets of #MTB. Eénmaal na zijn meting waren alle kwalen verdwenen, zelfs na zijn vijfvoudige bekkenbreuk en bovenbeenbreuk. Hij was hier altijd zo enthousiast over en stelde me voor om dit ook te doen voor mijn grote tocht naar #Compostella. Mijn idee was dat dit enkel van nut zou zijn voor een koersfiets of MTB, maar blijkbaar is dit ook perfect voor een #stadsfiets. Logisch, want na een toch op een stadsfiets, zelfs elektrisch kan je ook last hebben van heel wat kwaaltjes (denk maar aan knie, heup, schouder,....)

Wij hebben hier een 1ste jaars nieuweling. Onze renner zit in zijn groei periode. Hij staat onder volledige opvolging door BIKE-POWER. Regelmatig moeten er aanpassingen worden aangebracht door Tim aan de hand van de feedback van onze jonge renner, dit vanwege zijn groeispurten.Op deze manier kan onze renner tijdens de wedstrijden en trainingen steeds het beste geven van zichzelf. Een echte aanrader! Wat een service!! BIKE-POWER ROCK’S

πŸ’ͺ🏻
πŸ‘Œ

een bike fit in 2014 bij een andere goede fitter, toch nog verbeteringen gevonden voor een betere zit en trappositie. en niet te missen super vriendelijke en bekwame Tim die alles goed uitleg en begeleid

Begin september langsgeweest voor een bikefitting. Bij langere ritten kreeg ik vaak last van tintelende armen, pijn aan de nek en last van het zitvlak. Na een verhelderende bikefit en de nodige aanpassingen heb ik, voor mij persoonlijk, het meest comfortabele gevoel op een racefiets ooit ervaren, met bovendien een mooie winst in wattage. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan!!

Top Service en zeer vakkundig.
Dankzij Tim zijn mijn fietsprestaties een pak verbeterd.
3 de BK XCM 2021
2 de XCO Flanderscup 2021
2 de XCO provincie Antwerpen 2021 en 2022
3 de BEMC 2022
Waarvoor dank aan BikePower πŸ‘

Zeer vriendelijk, goede uitleg en bekwaam.

Na aankoop van mijn nieuwe fiets een bikefitting. Beter eerst bikefitting dan aankoop. Een aantal aanpassingen aan de zithouding. Het grootste verschil, de schoenplaatjes en inlegzool. Dadelijk beter gevoel op fiets! Aangenamer fietsen, wel nog zadelpijn. Opvolgafspraak en een ander zadel. Dat gaan we nu verder opvolgen. Ik zou het zeker opnieuw doen: wat ben je met een mooie dure fiets als je fietst met ongemakken? "Niets is vergelijkbaar met het simpele geluk van een fietstocht" Zeker als je goed op je fietst zit.

Tim heeft mijn schoenzolen tot op de mm aangepast en dat is dan het verschil tss uit of in balans ! ik wist niet dat zo een kleine aanpassing zo een groot verschil kon maken. Tim maakt het verschil!

De Beste en Eerlijkste Bikefitting die er is . Ze helpen je altijd goed verder om Pijnvrij - stabiel en vol Power op de fiets te zitten . Tim en Ellen staan altijd klaar om je verder te helpen . Ook als er iets klein is πŸ™‚πŸ‘

Het liet wat op zich wachten maar zo kan ik ook een eerlijke revieuw plaatsen na de fiets en fitting uitvoerig te hebben getest. Fietsen doe ik al jaren en met veel plezier maar in de overgang naar een andere fiets een paar jaar geleden (Look765) doken na verloop van tijd toch flink wat problemen op. Krampen tijdens en na het fietsen in de hamstrings en kuiten. Een iets of wat stevigere rit en de krampen doken op uit het niets. Gaan fietsen werd stressie, komen weer de krampen, kan ik nog genieten?... Via een vriend werd ik in contact gebracht met bikefitting-bikepower.be Een afspraak werd gemaakt en op 7 april 22 stapte ik het atelier van Tim binnen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak en zeer welkom. Eerst werden de problemen zorgvuldig besproken waar Tim alle tijd voor uit trok. Nadien de grondige fitting. En er was nog al wat fout... Zadelpen- en positie gecorrigeerd , stabiliteit gecorrigeerd door zolen in de schoenen te plaatsen. Schoenplaatjes aangepast op een manier die ik voordien nog niet zag, etc, teveel om op te noemen... Gezien het ook tijd was voor een nieuwe fiets kreeg ik aan de hand van de fitting van Tom een keuze uit een aantal bikes die voor mij, met vooral het oog op comfort, ideaal zouden zijn. Een Bianchi Infinito werd het resultaat en ook mijn nieuwe bike. Ik mocht ook gratis terug naar het atelier om deze fiets nog aan de nieuwe fitting aan te passen. En dan de baan op. Tim vertelde me, een 100.000 tal omwentelingen zouden nodig zijn alvorens ik aan de nieuwe fiets en aanpassingen gewend zou zijn. Ondertussen flink wat Km en Hm achter de rug en ik kan met plezier zeggen dat ik alleen nog maar moet bezig zijn met fietsen. Geen maar dan ook geen enkele kramp meer gehad sindsdien. Afgelopen week op fietsvakantie naar Italië Livigno. De ultieme test. Stelvio , Gavia , Forcola, passo di fraele, ...met glans geslaagd, ik zit gewoon weer super lekker op de fiets en de benen weten van geen ophouden. We geven met gemak een paar duizend euro uit aan een nieuwe fiets, dan zeg ik geef dan ook die paar honderd nog uit aan de goede fitting, ze is het meer dan waard! En ga naar bikefitting-bikepower voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en service ten top! Bedankt Tim dat ik weer ongedwongen kan en mag fietsen! You're the best! Een dikke 5 sterren voor mij!

Supertoffe kennismaking met Tim die zeer professioneel mijn eerste bikefitting realiseerde! Respect voor al zijn kennis en inzet. Ik voel me echt in goede handen en kan niet wachten op mijn nieuwe fiets die ik zal bestellen. Ondertussen veel plezier op mijn oude nu perfect afgestelde fiets. Tim liet mij heel duidelijk inzien waar de knelpunten zaten en kon dit perfect corrigeren. Een absolute aanrader voor elke wielrenliefhebber die graag comfortabel en lang wil blijven fietsen zonder last!

In februari 2021 een bikefit laten doen omwille van verschillende kleine en grotere ongemakken zoals kniepijn, zadelpijn, rugpijn, slapende voeten en handen. Voor Bikepower gekozen omwille van de goede commentaren. Tussendoor nog eens teruggeweest omdat de kniepijn en andere ongemakken weer aanwezig waren of aanwezig bleven en ook het SMP zadel pijn bleef doen. Na iets meer dan een jaar en 15000km heb ik nog regelmatig pijn in mijn linker knie, blijft het zadel na 50km voor wat discomfort zorgen en vallen mijn voeten nog steeds in slaap. Bepaalde dingen zijn dus verbeterd maar andere ongemakken of lichte pijnen zijn gebleven of komen geregeld terug. Ik vermoed dat een en ander nog niet op punt staat en voor deze ongemakken blijven zorgen. Ik doe vaak gravelritten van van 100 tot 150km en dan komen de problemen aan de oppervlakte. Ik lees heel veel goede commentaren over Tim maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet van alles verlost ben en het fietsen vaak een beetje een gevecht is tegen de ongemakken ipv tegen de vermoeidheid. Echter doen Ellen en Tim er alles aan om deze problemen toch opgelost te krijgen. Het getuigt van hun professionalisme en hun wil om de problemen op te lossen. Bedankt.

Gisteren nieuwe schoenen afgehaald en vandaag getest, in een woord superformidabel. Geweldige pasvorm en prachtig motief , samengesteld met Ellen πŸ‘

Fantastische analyse en aanpassingen door Tim Dejonghe, Bikepower, bij mijn 14-jarige zoon, bij wie we al jaren op zoek waren naar de oorzaken van al zijn fysieke klachten tijdens het wielrennen. De oorzaak is gevonden en aangepast. Nu ook een podoloog onder de arm genomen die de aanpassingen van Tim ook kan overbrengen naar zijn dagelijkse schoenen.

Zolang mijn zoon blijft fietsen zal hij regelmatig opgevolgd worden door Tim. DANKJEWEL πŸ‘Š

Sinds enkele maanden kniepijn na het fietsen met nieuwe koersfiets. Bikefitting bij Tim laten uitvoeren waarbij heel wat posities bijgesteld werden. Nadien kon ik weer fietsen zonder kniepijn, super! Bedankt!

Derde keer dat ik bij Tim langsga. Ditmaal voor de aankoop van een nieuwe fiets te bespreken, meer bepaald de maatvoering van een specifiek frame. Op de rollen hebben we zaken uitgeprobeerd waardoor ik met een gerust hart mijn nieuwe fiets kan bestellen.

Zeer goede ervaring gehad. Heel professioneel en gastvrij geholpen. Veel meer kracht en minder lichamelijke klachten dankzij de nieuwe fietspositie. Grote aanrader

Super geholpen! Zeer vriendelijk, heel uitgebreid en duidelijk uitgelegd! Kom zeker terug!

We zijn weer goed verder geholpen, na onze bikefitting teruggekomen voor schoenen en schoenzolen. Zeker een aanrader voor iemand met brede voeten!

Mijn houding voelde nog nooit zo comfortabel aan na hun analyse! πŸ˜„ Zeer klantvriendelijke en professionele service! Zeker de moeite waard om hun advies te vragen en hierop verder te bouwen.

Vriendelijke en professionele ontvangst met een kopje koffie. Fiets en schoenplaatjes perfect afgesteld en ook probleem met zadelpijn werd professioneel aangepakt. Ontvangst in een mooie en moderne werkplaats. Aanrader

Ik raad iedereen aan die problemen ervaart met comfort of blessures door een slecht afgestelde racefiets om bikefit uit te voeren bij Bikepower te Zelem, Tim is een echte prof! Buiten het feit dat hij over alle aparatuur beschikt is hij in staat om zelf visueel en met bepaalde toepassingen heel snel af te leiden welke problemen er zijn, komende uit Gent leek dit een overdreven rit maar absoluut de moeite, ik had een andere bikefit gehad ...wat een verschil bij Tim! ook de keuze bepalen voor een volgende fiets ben je aan juiste adres. Bedankt Tim. Smaine

Zowel zitpositie op mtb (mei 2021) als koersfiets (juli 2022) laten aanpassen. In beide gevallen enorm tevreden. Ik rijd ondertussen volledig pijnvrij en kan mij volledig focusen op het fietsen. Tim werkt zeer oplossingsgericht. De koffie is ook top!

Daar mijn vrouw een bike-fitting had laten uitvoeren bij Tim, besloot ik om dit ook eens te laten doen. Zelf ondervond ik geen enkel pijntje waar zou naar gekeken kunnen worden. Éénmaal de meting bezig, was snel duidelijk dat mijn Linker voet enorm naar binnen draaide en dat ik teveel zadeldruk had links. Voeten werden nauwkeurig uitgemeten en bleek dat mijn schoenplaatjes helemaal verkeerd stondene en er werden ook kleine aanpassingen binnen in de schoen aangebracht. Mijn zadel bleek ook iets te laag te staan en werd door Tim ook nauwkeurig aangepast. De volledige meting werd ook overgebracht naar mijn Gravel fiets. Alhoewel ik geen pijn ondervond moet ik zeggen dat na de meting en de kleine maar zeer cruciale aanpassingen ik toch een beter gevoel heb op mijn beide fietsen. Bedankt Tim voor je professionele aanpak en de zeer duidelijk uitleg die je geeft bij alles wat je doet en ook waarom je het doet. Ik ben zeer blij dat ik deze fitting heb laten doen en raad het iedereen aan. Mvg Fred Goyvaerts

Een echte topervaring, vanaf het maken van je afspraak tot het moment dat je de zaak buiten komt. De kleinste details zijn voor Tim en Ellen belangrijk, van het afstellen van de plaatjes op je schoen tot het veranderen van de positie van de rem. Al die minuscule aanpassingen leiden tot een ongelooflijk rijgemak en tot meer kracht en minder kans op blessures. Ik koop nooit nog een fiets zonder de bikefitting van Tim en ik kan het anderen alleen maar aanraden!

Ik had al een jaar last van een chronische onsteking aan mijn knie. Ik was wat sceptisch over bikefitting mits ik al jaren fiets zonder ergens last van te hebben. De kleine aanpassingen aan mijn schoenplaatjes en aangepaste zolen in mijn schoenen hebben enorm hard geholpen. Ik voelde al na de eerste rit dat ik veel minder last had na het fietsen. Een echte aanrader dus, merci Tim en Ellen!

Heel wat jaren en fietsen verder nog altijd super tevreden,elke nieuwe fiets passeerd zoiezo langs Tim voor ik er een meter op rijd. Wat maakt dat ik geen blessures meer oploop door slecht afgestelde fietsen. Een paar mm hier en daar maken echt wel een verschil soms. Ken Tim al van lang voor zijn bikepower periode maar de passie v de fiets is er altijd geweest en dat is wat het verschil maakt. Ik raad iedereen met pijntjes,maar ook die zonder,aan om eens langs Tim te passeren,het zou je wat dokter en specialist bezoekjes kunnen besparen. Just my opinion he...grtz Pieter

Bedankt Ellen en Tim, topwerk! Zonder pijn aan rug en knieën de Ventoux opgereden. We kijken er naar uit om verder met jullie samen te werken!

Je kan hier moeilijk anders dan 5 sterren geven. Vriendelijk, snel, super professioneel en vooral heel effectief. Geen rugpijn meer, geen zadelpijn en de tintelingen in handen en voeten zijn weg πŸ‘ŒπŸ» Helemaal klaar voor de lange ritπŸ˜€ Bedankt!!

Wederom zeer snel en vlot geholpen!

Zeer blij met mijn bezoek! Na enkele weken te hebben gefietst met abnormaal veel zadelpijn, beslist om een afspraak te maken voor een bikefit. Wat daar allemaal bij komt kijken! Ik stond er versteld van. Vol vertrouwen en heel benieuwd ging ik vandaag m'n fiets ophalen, testrit naar huis. Waaaaw wat een verademing! Geen pijn! Niet tijdens, niet erna. Top. Tim is een bikefitheld. Dankjewel voor de topservice en kundigheid.

Dankzij de perfect afstelling van mijn fietsen zijn alle kleine en grotere ongemakken die ik voelde tijdens het rijden opgelost. Topservice en heel goede ontvangst! Een aanrader voor elke fietsliefhebber !!

Wow. Deze bikefit bij Tim heeft me zoveel meer plezier op de fiets gegeven. Ik gaf bij de intake aan dat ik geen fysieke ongemakken op de fiets had, en enkel mijn houding wilde optimaliseren... Er bleek veel meer nodig dan dat. Tim doorloopt een gestructureerd protocol waarbij er bijzondere aandacht voor de inlegzolen en schoenplaatjes is, en dat verschil merk je meteen. De fiets werd zodanig afgesteld dat ik veel comfortabeler power kan leveren en volhouden. Ook gaf hij me het advies om voor kortere cranks en een smaller stuur te gaan. Van efficiëntie gesproken! Tim is zeer enthousiast, heeft een gigantische kennis en luistert vooral ook naar je noden en wensen. Bedankt Tim!

Geweldige service ! En heel vriendelijke behulpzame mensen

πŸ‘

TOP

Had a quick checkup as there was still some nagging issues with the right knee after the first fit 2y ago. From cleats it quickly diagnosed that they needed some additional angling. Tim took the time to give check some additional parameters compared to my previous fit. That’s super as it immediately gave me some new opportunities for selecting the right bike (a bit more reach and more drop).

Thx for the quick checking of some of my ideas and experiences with small changes I made during the last fit

Met bike fitting is voor mij toch wel een wereld opengegaan. Al geruime tijd zadelpijn en lichte kniepijn en soms nekpijn. Met het aanpassen van de zadelhoogte is de zadelpijn verleden tijd ... wat een luxe en een verhoging van mijn rijcomfort. Het correct plaatsen van de klikplaatjes heeft ook voor meer krachtoverbrenging gezorgd (met dezelfde inspanning). Een paar millimeter verschil maakt een huizenhoog verschil. Aangepaste steunzolen zijn ook geen overbodige luxe. Tim luistert naar al je problemen en probeert voor alles een oplossing te vinden. BIKE FITTING ... een aanrader ... een must

Het enthousiasme van Tim spat er echt af tijdens de hele fitting-sessie en het is dan ook een plezier om hem bezig te zien en vooraal te horen. Daarnaast zijn zijn kennis en kunde ook ongeëvenaard. Werkelijk alles van je eigen fiets wordt tot op de mm op zijn 3D bike overgezet en dan gebeuren de metingen. Daarna is het dan tijd om de schoenen onder handen te nemen en dan vooral de cleats in de juiste positie en met de juiste spanning (Speedplay) te plaatsen. Er wordt uiteraard ook gekeken of er eventueel ook shims onder de hiel en/of plaatje nodig zijn voor de stabiliteit en de juiste positie voor de optimale krachtoverbrenging en positie/druk op het zadel. Als alles dan aangepast is op de 3D bike en je een duidelijke verbetering voelt en ziet in al de data wordt alles overgezet op je fiets. En dit allemaal met het perfecte kopje espresso! Een sessie van bijna 2 uur die zijn prijs, achteraf gezien en gevoeld, meer dan waard is! Een aanrader!!

Onder het motto beter laat dan nooit (eigenlijk gewoon vergeten om dit eerder te doen) moet ik toch nog even deze review schrijven voor alle wielrenners met een vorm van reuma. Enkele jaren geleden werd ik met reuma geconfronteerd en mijn reumatoloog raadde me af om nog op een koersfiets of mountainbike te stappen. Niet dat ik dat toen veel deed, eerder af en toe een beetje recreatief tijdverdrijf maar toch hoor je zo een boodschap liever niet. Na enkele jaren stevig gewandeld te hebben, wilde ik toch weer op de fiets. De mountainbike werd ingewisseld tegen een 'fully' emtb, beide opties om de rug te sparen. In werkelijkheid betekende dit max 2 uurtjes rijden zonder pijn, daarna neemt de rugpijn toe. Dit voorjaar begon het te kriebelen om terug op de koersfiets te stappen maar met de boodschap van de reumatoloog in het achterhoofd had ik grote twijfels. Gelukkig verwezen mijn fietsbuddy en fietsenmaker (nogmaals kudos aan hen ook) mij naar Bike Power. Tim zou er wel in slagen om mij pijnvrij te laten fietsen. Enigszins sceptisch trok ik richting Halen. Ik werd er vriendelijk ontvangen door Tim. Als recreant twijfelde ik wel of ik hier thuis hoorde, in deze professionele omgeving maar Tim stelde me op mijn gemak; hij wilt iedereen zo goed mogelijk helpen. Eerst werden de nieuwe schoenen gekozen en konden we beginnen met de opmeting. Millimeter per millimeter werd mijn positie op het toestel dat voor een fiets moest doorgaan aangepast. Zelfs een buikje dat een beetje in de weg zat, werd professioneel opgelost; het is een beetje zoals een kostuum op maat laten maken :-) Smaller stuur, een beetje hoger, andere zadel, een beetje lager, andere cranks, een beetje naar voren,...ik denk niet dat er iets niet werd aangepast. Alle aanpassingen werden doorgegeven aan de fietsenmaker en 2 weken later kon eindelijk op pad. Ik had me voorgenomen als ik 2 a 3 uur pijnvrij of minimale pijn zou kunnen fietsen zou ik heel blij zijn. Het eerste tripje was er boenk op. De fiets en alle aanpassingen voelden zeer aangenaam. Het eerste anderhalf uurtje werd zonder pijn overwonnen. Ondertussen hebben we een kleine 3000 km gereden, de langste rit een 6 tal uren en dit allemaal zonder pijn! Volgend jaar gaan we de (nieuwe) mountainbike ook nog laten aanpassen. Tim mijn dank voor je uitmuntend werk is zeer groot! Ik heb zelfs je naam doorgegeven aan mijn reumatoloog voor alle andere patiënten die nog van het fietsen willen genieten. Ivar

Heel vriendelijk en zeer goed werk geleverd. Meedenkend met uw specifieke situatie. Top. Zeer tevreden.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie